28 stu 2023
Kadeti NK Abeceda pobjednici Županijskog kupa
Mlađe kategorije

Kadeti NK Abeceda pobjednici Županijskog kupa

Lijepi uspjeh ostvarili su kadeti Nogometnog kluba Abeceda. Dečki trenera Stipe Pavičića pobjednici su Županijskog kupa. U finalnom susretu igranom u Novigradu rezultatom 3:1 pobiejdili su svoje vršnjake iz HKK Zadra.

– Čestitam mojim momcima na borbi i  velikoj pobjedi u kupu protiv vrlo teškog protivnika. Također, čestitam protivniku na odličnoj utakmici. Utakmica je bila tvrda i od početka su obje ekipe zauzele agresivan ali fer pristup. Ovog puta smo mi bili bolji i uzeli smo taj trofej. Ovo je veliki uspjeh kluba i svih mojih kolega. Sada je ispred nas završnica Dalmacije gdje imamo zadatak prezentirati svoje dečke i klub u najboljem mogućem svjetlu. Zahvalio bi se mom pomoćniku Marinu Miletiću koji je sa svojim savjetima dao veliki obol pobjedi te veliko hvala upravi kluba koja nam je stalno na dispoziciji i koja nam je osigurala vrhunske uvjete za rad. Idemo dalje još bolje i jače – dodao je Stipe Pavičić.

Na putu do finala kadeti NK Abeceda bili su bolji od NK Arbanasa u osmini finala, NK Bibinja u četvrtfinalu i HV Posedarja (Zadarnova) u polufinalu. Šlag je bio na kraju, finale i slavlje protiv HNK Zadra.