04 pro 2021
STOLAR Kolonu predvode Cataleya sport line, Sagittarius, Strukovnjaci, Sidro i I…to je to
Stolni tenis

STOLAR Kolonu predvode Cataleya sport line, Sagittarius, Strukovnjaci, Sidro i I…to je to

Odigrani su susreti 3. kola stolnoteniske lige rekreativaca i amatera STOLAR. U ljepotici kola Sagittarius je rezultatom 3/2 nakon prave drame porazio Bekend diagonalu i tako stigao do treće uzastopne pobjede. To je za rukom pošlo i dečkima iz Cataleya sport linea koji su s 3/2 u setovima bili bolji od Šabanatora. Treće slavlje upisali su i Strukovnjaci koji su s 5/0 nadigrali AS Zaton. Za poraz ne znaju i I … to je to koji su bili bolji od Vakanze 5/0 dok su stopostotan učinak zadržali i dečki iz Sidra svladavši Nesvrstane 4/1. Mokronje Zaton je s 5/0 porazilo Novi radio, Banana je izgubila od Ville Sportive 3/2 dok je prvo slavlje upisao Peti element pobijedivši Diskus herniju 4/1 uz briljantnu partiju Dade Burčula.

Cataleya sport line

TABLICA: Cataleya sport line 3/0, Sagittarius 3/0, Strukovnjaci 3/0, Sidro 3/0, I… to je to 3/0, Villa Sportiva 2/1, Bekend dijagonala 2/1, Peti element 1/2, Mokronje Zaton 1/2, Šabanatori 1/2, Nesvrstani 1/2, Diskus hernija 1/2, Novi radio 0/3, Banana 0/3, Vakanza 0/3, AS Zaton.

Četvrto kolo igra se sutra i donosi nekoliko zanimljivih dvoboja. U srazu neporaženih sastat će se Cataleya sport line i I… to je to, Bekend dijagonala nakon poraza protiv Sagittariusa sigurno želi povratak na staze pobjeda protiv stopostotnih mladih snaga Strukovnjaka.

Mladen Jurica – Miro Dundov

Prvu pobjedu sigurno će u svom međusobnom dvoboju ostvariti Banana (koja je sinoć do kasno u noć imala sastanak) ili Gatarina Vakanza koja se „lagano” budi. Sigurno će dosta pažnje privući i ogled Sagittariusa i Ville Sportive. Po četvrtu pobjedu u nizu ide i Sidro protiv Šabanatora. Vidjet ćemo može li Novi radio iznenaditi Nesvrstane i stići do prvog slavlja. Peti element uhvatio je korak i očekuje ga dvoboj s Mokronje Zatonom koji je isto u prošlom kolo ostvario prvu pobjedu. Prvoj pobjedi nada se i AS Zaton protiv Diskus hernije.