27 stu 2021
SMJENA NA VIŠNJIKU Ivan Perinčić više nije trener KK Zadra
Foto: Šime Zelić / KK Zadar
KK Zadar

SMJENA NA VIŠNJIKU Ivan Perinčić više nije trener KK Zadra

Ivan Perinčić više nije trener prve momčadi Košarkaškog kluba Zadar. Objavio je to sam klub danas u poslijepodnevnim satima na svojim službenim internet stranicama.

“Klub je raskinuo suradnju s Perinčićem nakon lošijih rezultata na početku sezone”, stoji u tekstu.

Zadar je, naime, ABA ligu otvorio sa četiri poraza, od kojih su tri bila protiv momčadi iz “svog ranga”, Studentskog Centra, Cibone i Krke, dok u prvenstvu Hrvatske ima omjer 3-2, uz neugodne poraze od Škrljeva u gostima i Splita kod kuće.

Srđan Helbich i Ivan Perinčić (Foto: KK Zadar)

– Bila je velika želja kluba da se daje prilika mladom domaćem treneru, Ivan se u svojoj dosadašnjoj karijeri pokazao kao veliki potencijal. Ivan Perinčić je izvanredan čovjek i dobar trener, bio je veliki faktor duple krune koja se osvojila prošle sezone i za to ćemo mu uvijek biti zahvalni – objavio je klub uz zaključak.

– KK Zadar je u procesu pronalaženje novog trenera koji će biti izabran u najkraćem roku i javnost će biti pravovremeno obaviještena. Dok se ne pronađe novi trener, Srđan Helbich će voditi momčad. Ivanu se zahvaljujemo na svemu što je učinio za klub i želimo mu svu sreću u nastavku karijere.