27 stu 2021
KK ZADAR Kreće prodaja ulaznica za utakmicu s Osijekom, od danas i online
Foto: Šime Zelić / KK Zadar
KK Zadar

KK ZADAR Kreće prodaja ulaznica za utakmicu s Osijekom, od danas i online

“Danas počinje prodaja ulaznica za utakmicu Zadar – Vrijednosnice Osijek, koja se igra u utorak 19. listopada u 19 sati”, objavio je KK Zadar na svojim službenim stranicama.

Pritom je istaknuta i jedna novost.

– Od danas od 14 sati ulaznice za sve utakmice KK Zadra moći će se kupiti online putem www.croatia-tickets.com. Ulaznica kupljena putem online sustava moći će se predočiti na ulazu preko mobitela ili u isprintanoj verziji.

Dosadašnji modalitet prodaje ulaznica ostaje također aktivan.

– Prodaja ulaznica će također biti na blagajni ŠC Višnjik u ponedjeljak od 10 do 18 sati i na dan utakmice od 10 do 19:30. Cijena dnevnih ulaznica ove sezone iznosi 50 kn za obiteljski VIP, Press VIP i prsten, dok je za tribinu cijena 40 kn.

Ponovili su iz KK Zadra i što je sve potrebno za ulazak u dvoranu.

EU COVID POTVRDA (potvrda o cijepljenju, negativnom testu ili potvrda o preboljenju COVID-19).

Osobna iskaznicu

Ako kupujete ulaznice za više ljudi, obavezno je staviti na čije će ime će glasiti ulaznica.

Mjesto za brzo testiranje je iza dvorane Krešimira Ćosića (kod bazena i klizališta na nedovršenom parkiralištu ŠC Višnjik), a radno vrijeme na dan utakmice je od 13 do 19 sati. Cijena testa je 70 kn.

Na kraju iz kluba su poslali još jedno upozorenje.

– Upozoravamo da se mogu stvoriti gužve na dan utakmice, stoga molimo sve navijače da dođu ranije kako bi se izbjegle gužve na prodajnom mjestu te na punktu za testiranje i na ulazu u dvoranu.