19 kol 2022
1. ŽMNL: Posljednje kolo jeseni, love se pozicije pred pauzu
Futsal

1. ŽMNL: Posljednje kolo jeseni, love se pozicije pred pauzu

GAUNI-PUNTAMIKA..nikako dječji vrtić iz Biograda da ulovi pun plijen usprkos dobrim igrama. Možda je bas utakmica s family Puntamika prigoda, no osim na večeru Vukoše dolaze i po bodove. Stoga Švabo poziva na oprez.

SAMBA-MURVICA..desetkovana Murvica skuplja bodove usprkos manjku igrača no plesači iz Poličnika dosta dobro plešu kroz ligu. Predvođeni Markom Lončarem tvrd su i nezgodan orah za sve. To dobro znaju u Mimina boysima i susjedski derbi može početi.

VRSI-POLJICA..općinski derbi ima velik ulog, pogotovo ako se pogleda ljestvica jer bi pobjednik lakše disao pred pauzu. Obje momčadi su malo prodisale i tri boda bi im leglo kao bunda u prosincu.

PRIMORAC-SVETI ANTE MS EXPRESS..subotnji portugalski termin ide svecima i društvu iz Ljupča. Puno faktora ovisi o pobjedniku, naravno ako ekipe ne zaspu. Sveci su načeti izostancima, slično je i u Primorcu i treba dobro karte promiješati da bi dobili pobjednika.

BILI BRIG-VAROŠ ZDC..sudar posljednjeg i drugog ne nudi nikakvu neizvjesnost. Sa sigurnošću možemo reći da će Varoš isprati gorak okus iz prošle nedjelje dok Bili brig čeka pauzu i prelazni rok u kojem bi se trebao resetirati.

KONTROL BIRO-STANOVI..novi lider prvenstva KB je na pravom iskušenju s neugodnim Stanarcima. Posljednja utakmica, za sada, Josipa Basica u dresu Kontrol biroa bi po njihovim željama trebala proći u znaku tri boda no Tumina bojna itekako zna kako se igra protiv papirnatih favorita.

TIN-IDASSA NADIN..Tihini pjesnici će u derbiju kola pokušati “popiti” vino sa Vinketinih panjeva. Idassa je u naletu od tri pobjede i ne dolaze prekinuti niz dok Tin, usprkos manjku igrača, ne gubi, pri samom vrhu je. Čeka nas prava poslastica putem kamera i ne dogovarajte ništa u nedjelju u 20 sati.

PLOČA-PLOVANIJA..Ploča ne staje, iako pišu dva remija zaredom, no njihova igra obećava i daje ploda. Ovaj put ih čeka Plovanija koja je nes(p)retno ispustila pobjedu u prošlom kolu, slično kao i Ploča. U dvoboju dva diva,bukovačkog i s trafostanice, očekujemo lijep i dinamičan futsal u kojem će kolektiv presuditi.