23 lis 2021
Donatovke u “bazenu” Iza vage remizirale s Neretvom
Nogomet

Donatovke u “bazenu” Iza vage remizirale s Neretvom

U dvoboju 5. kola Prve nogometne lige za žene Donat je u Metkoviću na stadionu Iza vage remizirao protiv tamošnje Neretve 0:0. Iako se nakon tri uzastopna poraza očekivalo kako bi Zadranke protiv suparnika koji u svih pet dosadašnjih utakmica nije postigao niti jedan pogodak mogle doći do novih bodova, to se nije dogodilo.

Loši vremenski uvjeti i teren koji je više nalikovao na bazen nego na nogometno igralište, zakinuli su igračice Jure Perkovića za svaku kreativnost i mogućnost igranja što je u konačnici i rezultiralo utakmicom bez pogodaka.

– Teren je bio poplavljen i bilo je na granici regularnosti da se na njemu uopće igra. S rezultatom ne možemo nikako biti zadovoljni jer smo bili bolji i stvarali šanse, međutim lopta nikako nije htjela u mrežu. Čestitam svojim igračicama koje su odigrale odličnu utakmicu po jako teškom terenu ali nedostajalo nam je koncentracije u završnim trenucima susreta – izjavio je nakon susreta Perković.

Donat se nakon četiri odigrana kola nalazi na četvrtom mjestu ljestvice s četiri boda. U vrhu su Split i Rijeka sa po 12, dok je zadnjem mjestu Neretva s tek jednim bodom.

U prvenstvu sada slijedi pauza zbog reprezentativnih obaveza, a naše će igračice u sljedećem kolu, koje je na rasporedu 31. listopada u gostima kod Međimurje-Čakovca.