27 stu 2021
ZADAR DOČEKUJE CIBONU Ivan Perinčić: “Derbi odlučuje veća volja, želja, inspiracija pojedinih igrača”
Foto: Zvonko Kucelin/KK Zadar
KK Zadar

ZADAR DOČEKUJE CIBONU Ivan Perinčić: “Derbi odlučuje veća volja, želja, inspiracija pojedinih igrača”

Danas je na rasporedu utakmica trećeg kola regionalne AdmiralBet Aba lige u kojoj će se u dvorani Krešimira Ćosića u dvoboju hrvatskih predstavnika sastati košarkaši Zadra i Cibone.

Za razliku od Cibone koja je u natjecanje krenula s dvije pobjede, Zadar je u obje utakmice poražen te mu se pobjeda u ovom dvoboju nameće kao imperativ.

Trener sastava s Višnjika, Ivan Perinčić.

– Derbi je posebna utakmica, derbi ne odlučuje ni trenutna forma ni položaj na tablici. Derbi u pravilu odluči veća volja, želja i zalaganje jedne ekipe uz inspiraciju pojedinih igrača. Ja se nadam da ćemo sutra biti pravi i da ćemo biti momčad kao što smo bili na posljednjoj utakmici. Kroz ovaj tjedan smo pokušali pripremiti sve što je potrebno za sutrašnju utakmicu kako bi upisali pobjedu.

Poslušajmo i stratega Cibone, Vladimira Jovanovića.

– Što se tiče Zadra to će biti kao i uvijek teško gostovanje iako oni do sada nemaju pobjedu u ABA ligi. Oni su kvalitetna ekipa sa gotovo istim igračima iz prošle sezone, neke su pozicije i pojačali. Sigurno da će biti motivirani da odigraju što je bolje moguće i da mi nismo favoriti na njihovom parketu. Mi ćemo odigrati najbolje što možemo i vidjet ćemo gdje će nas to dovesti.

Početak susreta je u 20 sati.

Cijena dnevnih ulaznica ove sezone će biti 50kn za obiteljski VIP, Press VIP i prsten dok će za tribinu cijena biti 40kn.

Cijena godišnjih ulaznica za prsten, obiteljski VIP i Press VIP će biti 500 kn, dok će za tribinu biti 400 kn.

Ulazi će biti otvoreni za navijače od 18:30h. Potrebno za ulazak u dvoranu je:

-EU COVID POTVRDA (potvrda o cijepljenju, negativnom testu ili potvrda o preboljenju COVID-19 u zadnjih 180 dana).

-Osobnu iskaznicu

Ako kupujete ulaznice za više ljudi, obavezno je staviti na čije će ime će glasiti ulaznica.

Klub je navijačima organizirao brzo testiranje iza dvorane Krešimira Ćosića (kod bazena i klizališta na nedovršenom parkiralištu ŠC Višnjik), radno vrijeme mjesta za testiranje je u petak (14h do 20h) i u subotu (17:00h do 20:30h). Cijena testa je 70kn. Ako se testirate za utakmicu u protiv Cibone, taj test će i vrijediti za utakmicu protiv Furnira.