04 pro 2021
KK ZADAR Vratio se Pavle Marčinković!
Foto: Marin Sušić
KK Zadar

KK ZADAR Vratio se Pavle Marčinković!

Pavle Marčinković vratio se u Košarkaški klub Zadar. Objavio je to sam klub večeras na svojim službenim internet stranicama.

Pavle se u svoj Zadar vratio nakon 10 godina izbivanja, od kojih je posljednje četiri proveo u Splitu. Ovu sezonu je, pak, počeo u Sonik Puntamici, iz koje je sada prešao u redove “starijeg brata.”

Foto: HKS

Suradnja je potpisana na jednu sezonu, objavio je KK Zadar.

– Jako mi je drago da smo ovako brzo uspjeli realizirati potpis Pavla Marčinkovića. Pavle je sjajan igrač, hrvatski reprezentativac i još ovoga ljeta je bio moja velika želja, međutim, tada to nismo uspjeli realizirati. Zahvalan sam ljudima u klubu što smo sada to uspjeli, jer će nam Pavle pomoći u svim segmentima igre – rekao je Ivan Perinčić, trener Zadra.

Marčinković je ponikao u redovima KK Zadra s kojim je 2008. osvojio naslov prvaka Hrvatske, a nakon odlaska 2011. igrao je za Cibonu, Academik Sofiju, Apollon Limassol, Zagreb, Split i Sonik.

Iako iz kluba to još nisu službeno potvrdili, izvjestan je odlazak Kevona Harrisa, koji je u zadarskom dresu odigrao tek nekoliko skromnih utakmica.