28 ožu 2024
SUPER ŽENA Vanja Tokić srebrna na prestižnom natjecanju Universe održanom u Mađarskoj
Foto: Žeminea Čotrić
Ostali sportovi

SUPER ŽENA Vanja Tokić srebrna na prestižnom natjecanju Universe održanom u Mađarskoj

Zadranka Vanja Tokić ponovo je osvojila titulu PRO  šampiona na prestižnom natjecanju Universe održanom u Mađarskoj osvojivši 2. mjesto i srebrnu medalju.  Ovo je Vanjina  četvrta PRO titula u samo godinu dana od kada je osvojila Pro Card.

– Za mene je ovo san, emocije se nisu stišale niti od europskog zlata, a sada sam osvojila srebro na Universu…ovo je predivan kraj ove natjecateljske godine, nagrada za sve. Ovo je dokaz da kada čovjek nešto želi, to i može postići uz velika odricanja. Meni je to uspjelo i sretna sam zbog toga, a o poticaju za dalje i da ne govorim.

– Hvala mojim sponzorima koji su prepoznali trud i rad, hvala mojoj obitelji na ogromnoj podršci, hvala Lariju Peruscu i Dušku Mađareviću iz IBFF federacije što su me vodili i usmjeravali do samog vrha. Hvala i svim zadarskim i nacionalnim medijima koji su me popratili i prate od prvog dana. Kroz zadnje godine, a posebno kroz ovu, uz pomoć svih spomenutih  uspjeli smo bodybuilding i fitness prikazati onakvim kakav on uistinu jest, zdrav način života. Srce mi je kao kuća, predstavila sam nas Grad, nasu Županiju i Hrvatsku u svim zemljama gdje sam nastupila.

– Sad ide mini odmor,  nastavljam s privatnim treninzima, održavanju forme, te čekam raspored za sljedeću godinu.”, rekla je Vanja Tokić i dodala kako za zdrav način života i ovakvu vrstu treninga nikada nije kasno.

– Svojim uspjesima želi biti primjer drugima, ne samo kao poticaj za sudjelovanje u natjecanjima i promociji body buildinga, nego kao primjer da sa zdravim načinom života mogu početi sada, ovoga trenutka, bez obzira na godine i dosadašnji način života.