25 lip 2022
HU “ANTONIO JURJEVIĆ” Na ovogodišnjem turniru prikupljeno preko 170 tisuća kuna
Futsal

HU “ANTONIO JURJEVIĆ” Na ovogodišnjem turniru prikupljeno preko 170 tisuća kuna

Humanitarna udruga “Antonio Jurjević” objavila je koliki je iznos prikupljen na 5. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević. Njihovu facebook objavu prenosimo u cijelosti.

“Hvala! To je jedino, dragi ljudi, što Vam možemo reći. Neizmjerno Vam hvala jer smo uz Vašu pomoć na 5. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević uspjeli ukupno prikupiti nevjerojatnih 170.305,97 kuna.

Iako nam i ove godine epidemiološka situacija nije išla na ruku, dali sve od sebe da nastavimo tradiciju. Uz pomoć Vas, uspjeli smo u tom naumu jer ništa nije važnije od dječjih osmijeha kojima uspijemo barem malo uljepšati i olakšati život s prikupljenim sredstvima na memorijalno-humanitarnom turniru.

Sve je upućivalo na to da će ovogodišnje izdanje biti jednako prošlom, ali onda ste se pojavili Vi i prijavili rekordan broj ekipa i upravo zbog Vas smo uspjeli sakupiti ukupno 170.305,97 kuna.

Moramo naglasiti kako je u sklopu humanitarnog turnira organizirana humanitarna akcija za Odjel pedijatrije Opće bolnice Zadar te će prihod prikupljen od kotizacija, 46.476,64 kuna, biti utrošen za kupnju medicinskog dječjeg kreveta i infuzomata.

Od donacija građana za hranu i piće prikupljeno je 123.829,33 kuna. Cifra je to koja će biti donirana tijekom ove i iduće godine potrebitoj djeci Zadarske županije i koja će im dati nadu u bolju budućnost.

Stoga vam dragi ljudi zahvaljujemo u ime Udruge i u ime svih onih kojima ćemo pomagati idućih godinu dana.

Hvala vam za nesebičnost i humanost koju ste pokazali svih 14 dana turnira i što ste skupa s nama prikupili sredstva kojima ćemo moći pomoći onim najpotrebnijima – našim najmlađima!

Hvala i svim sponzorima koju su u ovim teškim vremenima dali vjetar u leđa našoj udruzi da uspijemo u svom naumu. Prepoznali ste naš kvalitetan i dugogodišnji rad, te se nadamo da ćete biti uz nas i dogodine na 6. MHTAJ.”

Što drugo reći, nego SVAKA ČAST EKIPA!