23 lis 2021
Zadrani gostuju u Čavlima kod Škrljeva “Ako budemo pravi ne bi trebali imati problema”
KK Zadar

Zadrani gostuju u Čavlima kod Škrljeva “Ako budemo pravi ne bi trebali imati problema”

Košarkaši Zadra u 2. kolu HT Premijer lige danas gostuju kod momčadi Adria Oil Škrljevo u Čavlima.

Nakon što su u prvom kolu pobjednički krenuli u obranu naslova, svladavši u Krešinom domu Zabok, Zadrani se i u drugoj utakmici u ovom natjecanju nadaju slavlju s kojim bi se dodatno napunili prijeko potrebnim samopouzdanjem pred ogled 1. kola protiv Partizana koji je na rasporedu već za dva dana.

Iako će tek ogled s beogradskim sastavom dati pravi odgovor za koje je dosege složen ovosezonski Zadar, misli trenera Ivana Perinčića ipak su usmjerene prema današnjoj utakmici protiv Škrljeva:

-Očekujem jednu zahtjevnu utakmicu, odigrali smo jednu prijateljsku utakmicu protiv njih tijekom priprema, koja je bila jako kvalitetna. Radi se o ekipi koja igra agresivno po cijelom terenu, primarno ćemo morati odgovoriti na tu njihovu agresivnost. Dobro smo se pripremili i dobro smo trenirali, ako budemo pravi i ako budemo momčad onda ne bi trebali imati problema upisati pobjedu.

Pobjedu nad Škrljevom očekuje i krilni centar Zadra, Aleksandar Bursać.

– Radi se o jednoj atletski dobroj ekipi. Ako naš pristup bude na pravom nivou, a mislim da hoće, utakmica ne bi trebala doći u pitanje. Sve je na nama, moramo imati pravi pristup i odigrati našu igru.

Utakmica Škrljeva i Zadra počinje u 18 sati.