28 stu 2023
BIOGRAD KUP 2021 Tići Abecede i Papaline Primorca zauzeli četvrta mjesta
Mlađe kategorije

BIOGRAD KUP 2021 Tići Abecede i Papaline Primorca zauzeli četvrta mjesta

Od petka do nedjelje održan je Biograd Kup 2021. u organizaciji HNK Primorac iz Biograda te u suradnji s GolMania Cupom Limača i Zagića za uzraste Papalina i Tića.

Nastupili su županijski predstavnici HNK Primorac Biograd, NK Abeceda, NK Zadarnova, NK Škabrnja, NK Dragovoljac Poličnik, NK Velebit Benkovac, NK Pakoštane, NK Sveti Mihovil, NK Zara, NK Zemunik, te HNK Gorica, HNK Šibenik NK Ivanić Grad, NK HAŠK, NK Dubrava, NK Studentski Grad, NK Trešnjevka, NK Devetka, NK Novi Jelkovec i NK Sesvetski Kraljevec.

U konkurenciji Papalina od županijskih predstavnika do četvrtfinala su stigli dečki iz NK Abeceda koji su izgubili 2:1 od kasnijih pobjednika, svojih vršnjaka iz Gorice. Benkovački Velebit je izgubio od Ivanić Grada 4:0 dok su domaćini iz biogradskog Primorca slavili protiv HAŠK-a 1:0 čime su izborili plasman u polufinale gdje ih je sa 6:0 nadigrao Ivanić Grad. HNK Gorica je u finalu porazila Ivanić Grad 3:1, treće mjesto je osvojila Dubrava koja je bila bolja od Primorca 6:1.

Kod Tića od županijskih predstavnika u četvrtfinale su se plasirali dečki iz Zadarnove i Abecede. Zadarnova je izgubila od Sesvetskog Kraljevca nakon udaraca s bijele točke dok je Abeceda bila bolja od HAŠK-a 2011 1:0. Abeceda je u polufinalu izgubila od HAŠK-a 2012 rezultatom 1:0 dok su u susretu za treće mjesto poraženi od Sesvetskog Kraljevca 1:0. Prvo mjesto je osvojio HAŠK 2012 porazivši HNK Šibenik udarcima s bijele točke 2:0.