26 lip 2022
ŠKOLA KOŠARKE ZADAR Alen Zdrilić: “Interes djece za upisom je ogroman, nadamo se da je djelom razlog i kvaliteta našeg rada”
Košarka

ŠKOLA KOŠARKE ZADAR Alen Zdrilić: “Interes djece za upisom je ogroman, nadamo se da je djelom razlog i kvaliteta našeg rada”

Početkom nove školske godine počeli su i upisi novih polaznika u Školu košarke Zadar koje marljivo dočekuju i s njima rade na Višnjiku treneri Umberto Piasevoli, Roko Đerđa, Marin Pulja, Martina Šango, Marija Sipina te voditelj Alen Zdrilić.

– Živo je, možemo izraziti zadovoljstvo odazivom naših malih sugrađana i interesom za upis u našu školu košarke. Možda je u ovom trenutku teško naći neko racionalno objašnjenje zašto je to sada tako ali interes je jako velik. Vjerojatno je razloga više, mi se nadamo da je djelomično tome razlog i kvaliteta našeg rada – ističe Alen Zdrilić.

Sve je počelo još nešto ranije danima otvorenih vrata na vanjskim terenima Višnjika?

– To polako prerasta u tradiciju, to radimo i omogućavamo svoj zainteresiranoj djeci da prije početka školske godine dođu malo kod nas, pogledaju kako radimo. Ono što nas posebno veseli je da velika većina njih i nastavi s radom početkom škole i priključi nam se u sustavnom radu.

Planovi, želje?

– Samo da sve bude što normalnije, da nema prekida to nam je najveća želja. Postoje planovi oko natjecanja, putovanja, turnira, međutim, sve je to uvjetovano sa situacijom u kojoj živimo. Spremni smo za sve i veselimo se i dalje radu s našom djecom koja su glavni prioritet – zaključio je Zdrilić.