04 pro 2021
Ivan Perinčić: “Spremni dočekujemo početak sezone, Harris je pravo pojačanje, mladi trebaju biti strpljivi”
Foto: Šime Zelić / KK Zadar
KK Zadar

Ivan Perinčić: “Spremni dočekujemo početak sezone, Harris je pravo pojačanje, mladi trebaju biti strpljivi”

Posljednje pripreme pred početak sezone odrađuju košarkaši Zadra. Subota donosi njihov nastup u susretu prvog kola HT Premijer lige. Gost Krešine dvorane bit će Zabok.

Osvrnuo se trener KK Zadar, Ivan Perinčić još jedom na vrijeme provedeno u Poreču?

– Odlični uvjeri i odlične provjere imali smo u Poreču. Trebalo nam je to, pun pogodak je bio boravak tamo. Utakmice su bili izvrsne, hvala još jednom Draženu Anzuloviću i njegovom Jeniseju s kojim smo odigrali dvije utakmice. I ona sa Škrljevom bila je odlična, vidljiv je napredak kod nas u tim utakmica kako u obrani tako i u napadu.

Kevon Harris?

– Bit će pravo pojačanje za nas, tu uopće nema dvojbe. Prvi put je u na europskom tlu, treba mu malo još da se aklimatizira ali riječ je o odličnom igraču koji ima kvalitetu.

Reakcija mladih u Poreču.

– Zadovoljan sam njihovim angažmanom i pristupom. Odlično treniraju, moraju samo biti strpljivi, dosta nas utakmica očekuje, svi će dobiti priliku.

Ovaj tjedan na čemu najviše radite.

– Uigravamo se dodatno, korigiramo detalje u igri. Posla uvijek ima kako bi početak sezone dočekali u što optimalnijoj formi. Nikad kraće pripreme ali uspjeli smo napraviti gotovo sve što smo zamislili

Subota, Zabok?

– Igramo kod kuće, pobjeda je jedino što nas zanima. Veselimo se toj utakmici i početku sezone – zaključio je Perinčić.