25 lip 2022
KONAČNO PRAVI UVJETI Boksački klub Ares nastavlja djelovati u sklopu Športskog centra Višnjik
Borilački

KONAČNO PRAVI UVJETI Boksački klub Ares nastavlja djelovati u sklopu Športskog centra Višnjik

Konačno! Predstavnici Boksačkog kluba Ares, predvođeni trenerima Nikom Marketinom i Vedranom Bajlom, napokon su dobili normalne uvjete za rad, točnije, toliko željenu dvoranu.

Njihov novi dom je dvorana u kojoj već dugo djeluje Boksački klub Diabolik. Sada će i oni tu imati svoje termine u kojima će moći stvarati nove prvake.

– Malo je reći da smo presretni zbog toga što se vraćamo na mjesto gdje je sve i počelo. Vedran i ja smo ponikli u toj dvorani, u kojoj smo proveli 17 godina kao boksači i treneri uz našeg pokojnog trenera Damira Zrilića koji nas je svemu naučio. Poseban je osjećaj vratiti se u ovu dvoranu. Sada ćemo moći u provoditi aktivnosti poput organiziranja međunarodnih kampova, turnira, održavanja javnih sparinga, javnih tribina i drugih aktivnosti kako bi poboljšali i podigli razinu boksa za sve one koji ga vole i koji se s njim žele baviti. Hvala gradonačelniku Branku Dukiću te Snježani Jurinić, zamjenici pročelnice za kulturu i sport, koja se trudi da svaki sportaš u gradu bude adekvatno zbrinut – istaknuo je Niko Marketin, trener u BK Ares i izbornik kadetske reprezentacije Hrvatske.

Zadovoljstvo i sreću nije skrivao ni Vedran Bajlo.

– Nemam riječi, stvarno sam presretan. Vraćamo se na mjesto gdje smo sve naučili. Ta dvorana je za sve nas koji smo tu trenirali, pod vodstvom pokojnog Damira Zrilića, nešto posebno. I sada, kada smo ušli u nju, imam osjećaj da samo čekamo da se Damir odjednom pojavi. Ovo nam je svakako veliki motiv za dalje – dodao je Bajlo.