27 ruj 2021
TROFEJ NARDELLI VK Zadar 1952 ima četvrti omladinski pogon u državi!
Vaterpolo

TROFEJ NARDELLI VK Zadar 1952 ima četvrti omladinski pogon u državi!

Još jedno veliko priznanje stiglo je u Vaterpolski klub Zadar 1952. Zadrani su u poretku za prestižni “Trofej Toni Nardelli”, nagradu Hrvatskog vaterpolskog saveza za rad u mlađim kategorijama u protekloj sezoni osvojili izvrsno četvrto mjesto. U konkurenciju ulaze ostvarenja u prvenstvu i kupu mlađih uzrasta (juniori, mlađi juniori, kadeti i mlađi kadeti).

Tako su kadeti VK Zadar 1952 ove godine osvojili naslov najboljih u Hrvatskoj, mlađi kadeti su bili brončani, mlađi juniori, šesti, dok su juniori zauzeli šesto mjesto na PH I Kupu Hrvatske.

– Veliko priznanje ali i obveza. Nakon zbroja svi rezultata u konačnici smo četvrti čime smo izjednačili svoj najbolji plasman od prije četiri godine. Ostvareni su u jednoj godini kada se dobar dio natjecanja nije niti održao tako da još više dobiva na težini – ističe trener u VK Zadar 1952, Ivo Radetić

Najbolji klub je VK Jug sa 114 bodova, drugo je Primorje s 94 boda. Treći, splitski Jadran osvojio je 61 boda a Zadar na četvrtom mjestu 58. Slijede Mornar, Medveščak, Mladost, POŠK, Solaris, KPK te Opatija.