26 lip 2022
ŽIVO, ŽIVO Iz dvorane na Višnjiku izišle odbojkašice, ulaze rukometaši!
Foto: Nenad Opačić / ŠC Višnjik
Rukomet

ŽIVO, ŽIVO Iz dvorane na Višnjiku izišle odbojkašice, ulaze rukometaši!

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku nema predaha. Tek što je završilo natjecanje u skupini C na Europskom prvenstvu za odbojkašice, uslijedilo je raspremanje glavne i pomoćnih dvorana da bi sve bilo spremno za – spremanje!

Poslije demontaže podne podloge i drugih odbojkaških naprava, glavna je dvorana – kao i pomoćne dvorane i ostali prostori – postala poprište na kojemu uhodana ekipa sve priprema i sprema za veliku završnicu SEHA Gazprom lige.

Radi se doslovce od jutra do sutra pa će Dvorana Krešimira Ćosića na vrijeme biti pripremljena za još jedan veliki sportski spektakl.

– Sve je izvrsno koordinirano na relaciji ŠC Višnjik – SEHA Gazprom liga. Iskustvo iz prošle godine, kad je završni turnir četiriju najboljih momčadi u SEHA Gazprom ligi u Zadru bio sjajno organiziran i proveden, dragocjeno je i puno je značilo i nama kao domaćinu i ljudima iz SEHA Gazprom lige. ŠC Višnjik svima želi dobrodošlicu i puno uspjeha na turniru koji će, kao i prošle godine, preko izravnog televizijskoga prijenosa i na druge načine i naš grad i ovaj športski centar, uz vrhunski rukomet, još jednom približiti mnogim ljubiteljima sporta te potvrditi svoje mjesto i potencijal i u segmentu sportskoga turizma – kaže Denis Karlović, direktor ŠC Višnjik.

Sudionici Final Foura u SEHA Gazprom ligi za sezonu 2020./21. doputovat će u Zadar 1. rujna, a turnir će se igrati od petka, 3. rujna do nedjelje, 5. rujna 2021.