29 svi 2022
SUPER ŽENA Vanja Tokić nastupa na Europskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu u Mostaru
Foto: Žeminea Čotrić
Ostali sportovi

SUPER ŽENA Vanja Tokić nastupa na Europskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu u Mostaru

Pred našom Zadrankom, “super ženom” Vanjom Tokić, novi je izazov u karijeri. Naime, Vanju očekuje nastup na Europskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu u Mostaru. Natjecanje, koje se po prvi put održava u BiH, na rasporedu je u subotu, a Vanja će nastupiti u kategoriji PRO TOP MODEL.

– Pripreme za ovo natjecanje bile su izrazito zahtjevne s obzirom da je iza mene Svjetsko prvenstvo pa nije bilo prostora za veliki odmor. Ni visoke ljetne temperature ni posao ni sve ostale obveze nisu me obeshrabrile, naprotiv, pojačala sam tempo. Radim dva treninga dnevno već više od mjesec dana. Moj dan izgleda tako da se ustajem u 4:30, odlazim na jutarnji trening pa na posao do 15:30. Poslije posla barem sat vremena odem na kupanje i tu se odmorim. Popodne radim još jedan trening, a onda pripremam obroke za sljedeći dan. Najvažnija je dobra organizacija, volja i imati cilj – istaknula je Vanja uoči odlaska u Mostar.

Podsjetimo, Vanja je jedina PRO builderica u našoj županiji i jedna od nekolicine u cijeloj Hrvatskoj.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Vanja-Tokić-1.jpg
Foto: Žeminea Čotrić

Što se tiče očekivanja s ovog natjecanja, Vanja kaže kako je dala sve od sebe i kako će se potruditi da i ovaj put predstavi Zadar i Hrvatsku u najboljem mogućem svijetlu. Zahvalila se i svojim  vjernim sponzorima: Gradu Zadru, Porta dizajnu d.o.o., Hair for life-u, Rent a car-u Avia te svim medjima koji je prate.