28 stu 2023
Igralište ŠC Višnjik licencirano za službene nogometne utakmice!
Foto: Nenad Opačić / ŠC Višnjik
Mlađe kategorije

Igralište ŠC Višnjik licencirano za službene nogometne utakmice!

U Športskom centru Višnjik danas je obavljena inspekcija velikog nogometnog terena s umjetnom travom od strane predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza, a povodom licenciranja igrališta za službene utakmice mlađih dobnih kategorija.

Kako su dovršetkom obnove svlačionica zadovoljeni svi potrebni uvjeti, ŠC Višnjik će od ove sezone postati licencirano igralište, na kojemu će nogometni klubovi moći igrati službene utakmice propisanog ranga.

Postavljanjem umjetne trave i njenim pravilnim održavanjem te nedavnim uređenjem svlačionica, ŠC Višnjik stvorio je doista vrhunske uvjete za treniranje mladih nogometaša. Na velikom i četiri mala igrališta svoje mjesto za trening svakodnevno pronalazi gotovo 1000 mladih zadarskih nogometaša i nogometašica.

– Uprava Višnjika, na čelu s gospodinom Denisom Karlovićem, doista se potrudila da nam ništa ne nedostaje i u mnogim nam je situacijama izišla u susret, iskazujući razumijevanje za naše potrebe. Osobno smatram da samo na takav način, s ljudima koji razumiju potrebe klubova i sportaša, naš sport može ići naprijed, odnosno razvijati se onako kako svi mi priželjkujemo. Čin licenciranja igrališta za potrebe službenih natjecanja još je jedan korak u tom pravcu i hvala Višnjiku što nam je to omogućio – rekao je Antonio Perica, voditelj škole nogometa NK Zadarnova.