20 sij 2022
5. MHTAJ Andrija Pilipović “obranio” Ploču, poznato osam najboljih
Foto: Humanitarna udruga "Antonio Jurjević"
Futsal

5. MHTAJ Andrija Pilipović “obranio” Ploču, poznato osam najboljih

Nakon 10 dana nadmetanja na Memorijalno-humanitarnom turnir “Antonio Jurjević”, poznati su svi parovi četvrtfinala. Za ulazak među četiri najbolja danas će se na Višnjiku boriti: Ploča – Tin (19:30), Pojonsko srce – Idassa Nadin (20:30), Varoš Zara Dental Centar – Tornado Bibinje (21:30) i Generacija ’90 – Kontrol Biro (22:30).

Kontrol Biro

Kontrol Biro – Zadranka 6:1

Na samom početku utakmice Zadranka je “utišala” Višnjik i povela protiv favoriziranog Biroa. No, njihovo slavlje nije dugo trajalo, jer Kontrol Biro brzo izjednačuje, a do kraja utakmice samo povećava svoju prednost i dolazi do plasmana u četvrtfinale.

Tornado Bibinje – Futsal Klub Poljica 2:1

Bibinjci preko Poljica dolaze do čevrtfinala. Tornado je poveo dva razlike, Poljica su smanjila rezultat, ali Bibinjci čvrstom i organiziranom obranom uspijevaju sačuvati prednost.

MNK Ploča

MNK Ploča – NK Hajduk Pridraga 0:0 (3:2 p)

Šahovska partija koja je završila bez pogodaka i otišla u rulet šesteraca. Andrija Pilipović brani zadnji šesterac i odvodi Ploču u četvrtfinale.

Generacija 90 – MNK Brodarica 4:0

Dok je Jure Pedić svojim driblinzima oduševljavao publiku, drugi su zabijali. Pobjeda Generacije od 4:0 i prolaz u četvrtfinale.

VETERANI: Finale Sabunjar – Bistro Kolodvor

Sabunjar Riba nekretnine – Pirovac 3:1

Prvi finalist veteranskog turnira je Sabunjar Riba Nekretnine. Opravdali su ulogu favorita i pobjedom od 3:1 plasirali se u finale u svom prvom nastupu na turniru.

Zadranka – Bistro Kolodvor 2:2 (4:5 p)

Drugi polufinalni susret veterana završio je neriješeno te su o pobjedniku odlučivali šesterci. U zadnjoj seriji šesteraca Ivan Knežević brani i odvodi Bistro Kolodvor u finale i pokušaj obrane naslova.

Na rasporedu dječjeg turnira bile su utakmice četvrtfinala i polufinala. Nakon svih odigranih susreta svoje mjesto u finalu su zaradili momci iz NK Arbanasa i biogradskog, dok će se za treće mjesto boriti HNK Zadar i NK Dalmatinac Crno.