27 lip 2022
20. POJONSKO SRCE Večeras završnica uz tri zadarske i jednu otočnu momčad
Futsal

20. POJONSKO SRCE Večeras završnica uz tri zadarske i jednu otočnu momčad

Stigli smo do same završnice jubilarnog 20. izdanja Pojonskog srca, najpoznatijeg malonogometnog turnira na zadarskim otocima.

U subotu, 24. srpnja na igralištu u Poljani na otoku Ugljanu igraju se utakmice polufinala, a odmah potom slijede ogledi za treće mjesto i finale.

U 20:15 snage će odmjeriti dvije zadarske momčadi, Puntamika i Fažanka Tours, a u 21 sat igrat će momčad Preka, jedina preostala otočna momčad te ekipa Humanitarne udruge Antonio Jurjević.

Utakmice četvrtzavršnice bile su vrlo zanimljive, posebice ogled ekipa HU Antonio Jurjević i “entuzijasta” iz zadarske Diadore, kojeg su mnogi proglasili “finalem prije finala”. Diadora je vodila 2-1 do ulaska u posljednju minutu, kada igrači HU Antonio Jurjević dolaze do izjednačenja, a potom i do pobjede nakon udaraca s bijele točke.

Slavlje igrača HU Antonio Jurjević

Puntamika je bila uvjerljiva protiv bibinjske Omerte, kao i Preko protiv Dobropoljane. Branitelji naslova, igrači Kali, iako u oslabljenom sastavu, dobro su se držali protiv igrača iz Fažanke Tours, koji su u samoj završnici došli do pobjede.

Večeras se u Poljani očekuje velik broj ljubitelja nogometa, a s posebnom se pozornošću očekuje izvlačenje lutrije čija je glavna nagrada – automobil Škoda Fabia.

Četvrtfinale:
Omerta – Puntamika 1:5
Kali -Fažanka tours 4:6
Dobropoljana – Preko 0:3
HU Antonio Jurjević – Diadora Hype bar 2:2 (penali 4:3)

Polufinale: 
20:15 Puntamika – Fažanka tours
21:00 Preko – HU Antonio Jurjević