19 sij 2022
ZARA DENTAL CENTAR KUP 2021. Pobjednički trofej Varoši – Zara Dental Centar!
Foto: Futsal Zadar
Futsal

ZARA DENTAL CENTAR KUP 2021. Pobjednički trofej Varoši – Zara Dental Centar!

Nakon 10 dana odličnog futsala i još bolje zabave na igralištu u Arbanasima završen je Zara Dental Centar Kup 2021. U velikom finalu MNK Varoš Zara Dental Centar svladala je CB Nitu rezultatom 4:1, dok je treće mjesto pripalo momčadi Smiljevca.

Na poluvrijeme se otišlo s vodstvom Varoši 1:0, pogotkom Karla Klarina, da bi u nastavku Leo Plecić iz slobodnog udarca zabio za izjednačenje. Luka Jurlina vratio je potom prednost na stranu Varoši, da bi u završnici, kada je Nita krenula na sve ili ništa, Jakov Mudronja i ponovno Jurlina, zgodicima sa svoje polovice na prazan gol postavili konačnih 4:1.

Nakon utakmice finalisti su se zajedno fotografirali i zapjevali

MNK Varoš ZDC – CB Nita 4:1

Suci: Jole Katuša i Roko Pavičić. Strijelci: 1:0 Klarin, 1:1 Plecić, 2:1 L. Jurlina, 3:1 Mudronja, 4:1 L. Jurlina.

MNK VAROŠ ZARA DENTAL CENTAR: Radaj, Župan, L. Jurlina, Vuković, Oljica, Mudronja, Bugarija, Kojić, Klarin, Ćurčija, J. Jurlina, Vučković. Voditelj: Marko Vukić.

CB NITA: Pinčić, Genda, Lekaj, Jakušić, Vukorepa, Lovretić, Plecić, Andačić, Vrsaljko, Čule, Marić, Jurjević.

U dvoboju za treće mjesto Smiljevac su do pobjede protiv Tina 5:2 odveli Blaž Katuša, Šime Colić Škuca, Paulo Katuša i s posljednja dva pogotka Josip Čačić.

MNK Tin – MNK Smiljevac 2:5

Suci: Jole Katuša i Roko Pavičić. Strijelci: 0:1 Baždarić, 1:1 B. Katuša, 1:2 Colić Škuca, 1:3 P. Katuša, 2:3 Stojanov, 2:4 Čačić, 2:5 Čačić.

MNK TIN: Piplica, Pejić, Baždarić, R. Burčul, Marković, G. Burčul, Fantov, Stojanov. Voditelj: Tiho Knežević.

MNK SMILJEVAC: Tokić, Jarmanović, Dundović, Blažević, Čačić, P. Katuša, Colić Škuca, B. Katuša, Šamija.

Najboljim igračem turnira proglašen je igrač Varoši Zara Dental Centar Karlo Klarin, najbolji strijelac bio je Toni Katalinić iz Tina, a najbolji vratar Jakov Pinčić iz Nite.

U juniorskom dijelu turnira naslovom prvaka okitili su se momci iz CB Dišpet pa se tako voditelj Marko Vukić može pohvaliti da je osvojio oba trofeja na ovogodišnjem turniru. Strijelci u finalnoj pobjedi 4:0 protiv MNK Tehnička bili su Romano Vukoša, Donat Senkić (autogol), Luka Škara te Šime Župan. Osim Vukića, s dva trofeja tako se može pohvaliti i obitelj Župan, jer je Šimin otac Dragan bio jedna od ključnih karika Varoši.

CB Dišpet – MNK Tehnička 4:0

Suci: Dominik Brkljača i Roko Pavičić. Strijelci: 1:0 Vukoša, 2:0 Senkić (ag), 3:0 Škara, 4:0 Župan.

CB DIŠPET: Župan, F. Škara, Senkić, B. Škara, Vukoša, Miletić, L. Škara. Voditelj: Marko Vukić.

MNK TEHNIČKA: Senkić, Šarić, Zebić, Jović, Šoša, Skelin, Kolega, Golden, Sučić. Voditelj: Željko Skukan Skuki.

Treće mjesto osvojile su Jazine 2, pobjedom protiv biogradskih Gauna 8:2. Najboljim igračem kod juniora proglašen je Marin Senkić iz CB Dišpet, najbolji strijelac bio je Martin Čirjak iz momčadi Jazine 2, dok je najbolji vratar Matko Miletić iz pobjedničkog sastava.