19 kol 2022
ZARA DENTAL CENTAR KUP Sjajna polufinala, večeras završnica u Arbanasima
Foto: Futsal Zadar
Futsal

ZARA DENTAL CENTAR KUP Sjajna polufinala, večeras završnica u Arbanasima

U velikom finalu turnira “Zara Dental Centar Kup – Arbanasi 2021″ igrat će MNK Varoš Zara Dental Centar i CB Nita.

U prvom, vrlo borbenom i neizvjesnom polufinalu momci iz Varoši svladali su Smiljevac rezultatom 2:1, golovima Karla Klarina i Tonija Vučkovića. Smiljevčani su uspjeli smanjiti golom Paula Katuše, ali su Toni Ćurčija i društvo do kraja obranili sve njihove pokušaje i sačuvali vodstvo do konačne pobjede.

MNK Varoš Zara Dental Centar – MNK Smiljevac 2:1

Suci: Jole Katuša i Roko Pavičić. Strijelci: 1:0 Klarin, 2:0 Vučković, 2:1 Katuša.

MNK VAROŠ ZARA DENTAL CENTAR: Radaj, Župan, L. Jurlina, Vuković, Oljica, Mudronja, Bugarija, Kojić, Klarin, Ćurčija, J. Jurlina, Vučković. Voditelj: Marko Vukić.

MNK SMILJEVAC: Tokić, Jarmanović, Dundović, Blažević, Čačić, P. Katuša, Colić Škuca, B. Katuša, Šamija.

MNK Varoš Zara Dental Centar

Drugo polufinale bilo je još neizvjesnije. Roko Burčul i Lovre Kresović – Crespo dvaput su dovodili MNK Tin u vodstvo, ali je prvi put za CB Nitu izjednačio Šime Lovretić, a drugi Leo Plecić. S rezultatom 2:2 pristupilo se izvođenju penala, gdje se u junaka prometnuo vratar Nite Jakov Pinčić, dok je pobjednički gol zabio Filip Lekaj.

MNK Tin – CB Nita 2:2 (0:2*)

Suci: Jole Katuša i Roko Pavičić. Strijelci: 1:0 R. Burčul, 1:1 Lovretić, 2:1 Crespo, 2:2 Plecić. Penali: 0:2

MNK TIN: Baričić, Pejić, Čirjak, Baždarić, Katalinić, Crespo, Kožul, R. Burčul, Marković, D. Burčul, Fantov. Voditelj: Tiho Knežević.

CB NITA: Pinčić, Genda, Lekaj, Jakušić, Vukorepa, Lovretić, Plecić, Andačić, Vrsaljko, Čule, Marić, Jurjević.

CB Nita

Veliko finale između Varoši Zara Dental Centar i CB Nite na rasporedu je večeras od 22 sata na igralištu u Arbanasima. Prije toga, od 21 sat igra se utakmica za treće mjesto između Tina i Smiljevca.

U juniorskom finalu od 20 sati igraju CB Dišpet, koji je u polufinalu bio bolji od biogradskih GAuna s 5:2  te MNK Tehnička, koja je nakon nepregledne serije penala, na krilima Marka Zebića, s 9:8 svladala Jazine 2.