19 kol 2022
Počele prijave za 5. Memorijalno – humanitarni turnir “Antonio Jurjević”
Futsal

Počele prijave za 5. Memorijalno – humanitarni turnir “Antonio Jurjević”

Otvorene su prijave za 5. Memorijalno – humanitarni turnir “Antonio Jurjević”, koji će početi 16. kolovoza na vanjskim terenima Športskog Centra Višnjik.

– Kada se prije pet godina spontano okupila ekipa najbližih prijatelja i rodbine Antonija, sve da u čast prijatelja i brata organizira turnir koji će njemu u spomen okupiti malonogometaše iz naše županije, nismo ni slutili da će “kvartovski” memorijalni turnir postati turnir koji okuplja igrače iz nekoliko županija, turnir koji za sobom vuče najljepše epitete i superlative, turnir koji ulazi u svoju petu godinu sa preko pola milijuna kuna doniranih u dobrotvorne svrhe, turnir koji za vrijeme svojeg trajanja kumulativno posjeti nekoliko tisuća posjetitelja, turnir koji je nešto više od samog nogometa – ističu iz Humanitarne udruge Antonio Jurjević.

– Tri godine naš turnir je rastao skupa s Vama, uspješno smo podizali ljestvicu iz godine u godinu i brojke su pokazivale da idemo dobrim smjerom. U četvrtoj godini COVID je umalo pomrsio račune, ali unatoč svemu zasukali smo rukave i odlučili dati atom snage više da ispoštujemo sve mjere da bi se naš turnir uspješno nastavio. I to smo uspješno napravili.

A sada je vrijeme za spektakl. Naravno i ove godine smo za neke stvari uskraćeni određenim uvjetima, ali i unatoč tome naš turnir hrabro ide dalje i postaje tradicionalan.

Od ovog trenutka prijave za 5. Memorijalno-humanitarni turnir su OTVORENE i traju do 14.8.2021. u 20h kad će se izvršiti izvlačenje parova u Caffe bar-u E.T.!

Prijaviti se mogu seniorske ekipe, ali i veteranske 1983. godište i stariji!

Pokažimo još jednom zajedništvo koje nas krasi godinama iz kojeg su proizašle mnogobrojne donacije za potrebitu djecu kojoj smo barem malo olakšali odrastanje.

Vidimo se od 16.08. na ŠC Višnjik – zaključuju organizatori.