17 sij 2022
OBEĆANA SPORTSKA KOLICA KKOI Zadar na prijemu kod župana Longina
Sport osoba s invaliditetom

OBEĆANA SPORTSKA KOLICA KKOI Zadar na prijemu kod župana Longina

Članove Košarkaškog kluba osoba s invaliditetom Zadar, koji su ove godine osvojili dvostruku krunu, prvenstvo i kup Hrvatske, danas je u dvorištu Doma Zadarske županije primio župan Božidar Longin.

– Vrlo smo ponosni na vas. Naša ljubav traje već neko vrijeme, jer smo vam dali i godišnju nagradu  2019. godine, ali ovaj nas uspjeh posebno veseli. Kao zaljubljenik u sport znam da je u trud i rad ispred svega. Svaki uspjeh je plod ogromnog truda i rada, a kod vas je to izraženo još i više i ovaj je uspjeh puno veći nego što itko od nas može zamisliti. Hvala vam što ste nas učinili ponosnima – izjavio je Longin.

U ime KKOI Zadar na prijemu i praćenju kluba od samih početaka zahvalio se Filip Jadrijev, predsjednik kluba.

– Ponovili smo uspjeh od prije tri godine kada smo također osvojili duplu krunu i na radost svih još smo jednom pokazali da je ovo grad košarke. Nije bilo trofeja koji se mogao osvojiti, a da nije došao u Zadar. Izuzetno smo ponosni što smo tome svojim naslovima doprinijeli i mi iz KKOI Zadar – rekao je Jadrijev.

A kako bi u KKOI Zadar mogli nastavit s onim što najviše vole, treniranjem i igranjem košarke, Jadrijev je Longinu uputio zamolbu za nabavkom novih sportskih kolica, koja su najskuplji dio opreme i čija se cijena kreće između 40 i 60 tisuća kuna.

Župan je velikodušno obećao kako će Zadarska županija, umjesto jednih, donirati KKOI Zadar dvoja kolica nakon čega se dvorištem prolomio pljesak.