19 sij 2022
Hrvatska i u trećoj utakmici na Višnjiku poražena od Argentine
Foto: OK Zadar
Odbojka

Hrvatska i u trećoj utakmici na Višnjiku poražena od Argentine

Hrvatske odbojkašice, koje u Zadru odrađuju pripreme za Europsko prvenstvo, ni u trećem pokušaju nisu uspjele svladati Argentinu. Hrvatska je u dvorani Krešimira Ćosića poražena rezultatom 3:2, istim onim s kojim je završila i utakmica igrana u subotu, dok su u prvom međusobnom ogledu, igranom u petak, Argentinke slavile s 4:0.

Prije odlaska na ljetnu stanku naše će igračice protiv Argentine odigrati još jedan dvoboj i to danas također na Višnjiku.

– Svaka utakmica s Argentinom je sve neizvjesnija. Nismo ih uspjele pobijediti, no sve više napredujemo u elementima koje trener od nas traži. Neke segmente u igri svakako još moramo popraviti te se nadam da ćemo u posljednjoj utakmici s Argentinom upisati pobjedu. Sve ovo je odlična prilika i uigravanje za nadolazeće Europsko prvenstvo – izjavila je nakon utakmice Lucija Mlinar, igračica Hrvatske.

Europsko prvenstvo igra se od 18. kolovoza do 4. rujna u Hrvatskoj, Bugarskoj i Rumunjskoj i Srbiji, a jedna će se skupina igrati upravo u Zadru. U njoj će, uz domaćinu Hrvatsku, biti još i reprezentacije Italije, Bjelorusije, Slovačke, Mađarske i Švicarske.

Ulaznice za skupinu u Zadru u prodaji će se, prema najavi organizatora, naći uskoro, a moći će se kupiti preko sustava Eventim.hr.