07 lis 2022
POBJEDA Slavlje Natana Petrova na 24. “Nagradi Malačke Sveti Dujam”
Ostali sportovi

POBJEDA Slavlje Natana Petrova na 24. “Nagradi Malačke Sveti Dujam”

Treća utrka ove sezone u Prvenstvu Hrvatske donijela je i prvu pobjedu zadarskog automobilista Natanaela Petrova. Nakon što je na otvaranju prvenstva bio drugi u Stubičkim Toplicama u klasi e1-14, drugu utrku u Skradinu, zbog kvara na motoru na treningu, nije ni vozio. Zato je Petrov do pobjede stigao iz trećeg ovosezonskog pokušaja, na 24. “Nagradi Malačka Sveti Dujam”.

– Iskreno, nakon što mi je zaribao motor u Skradinu i to na treningu, mislio sam da neću više ni nastaviti ovu sezonu. Ipak, skupio sam volje i vremena te sam, uz pomoć svojih divnih prijatelja kojima ovim putem zahvaljujem, uspio složiti motor za ovu utrku. Vožnje su prošle dobro, nisam imao nikavih problema te sam stigao i do prve pobjede ove sezone, što me čini jako sretnim. Puno mi znači ovo slavlje i veliki mi je motiv za dalje – ističe Petrov, predstavnik Automobilističkog kluba RTZ iz Zadra.

Nakon tri utrke Petrov se nalazi na drugom mjestu u ukupnom poretku. Sljedeća utkra na kojoj bi trebao nastupiti je ona u Cazinu (BiH) početkom mjeseca kolovoza.