17 sij 2022
LJETNI ATLETSKI KAMP ZADAR 2021. Idealna priča za aktivne dječje praznike
Atletika

LJETNI ATLETSKI KAMP ZADAR 2021. Idealna priča za aktivne dječje praznike

Od 19. do 29. srpnja Zadar će biti domaćin Ljetnog atletskog kampa za djecu od 6 do 12 godina. Idejna začetnica kampa je Matea Brčina, bivša zadarska atletičarka, koja je prije tri godine odselila u Švedsku, gdje također nije mogla bez svog najdražeg sporta. Povratak u Zadar u ljetnim mjesecima Matea je odlučila iskoristiti na najbolji mogući način te će u suradnji s Atletskim športskim klubom Zadar ponuditi djeci mogućnost da aktivno provedu dio ljetnih praznika te se kroz zabavu i pozitivnu atmosferu okušaju u svim atletskim disciplinama.

Matea Brčina

– Cilj kampa je približiti sport djeci i omogućiti im da se okušaju u svim atletskim disciplinama, bez obzira jesu li se do sada bavili nekim sportom ili nisu. Kamp će pomoći djetetu da usavrši svoje vještine u odrazu, brzini, koordinaciji i eksplozivnosti. Sve navedeno predviđeno je odraditi kroz igru i zabavu te uz druženje i stjecanje novih poznanstava – kaže Matea.

U nastavku donosimo najvažnije informacije:

Trajanje kampa

  • Kamp traje od 19. do 29. srpnja, a trenira se od ponedjeljka do četvrtka, uz tri dana pauze (petak, subota, nedjelja).

Termini treninga

  • Treninzi će se održavati u dva termina, ujutro od 8:00 do 9:30 te navečer od 19:00 do 20:30.

Lokacije treninga

  • U jutarnjem terminu trenirat će se u Parku Vladimira Nazora, a u večernjem na ŠC Višnjik.

Tko se može prijaviti?

  • Prijaviti se mogu sva djeca u dobi od 6 do 12 godina, bez obzira jesu li aktivni sportaši ili ne.

Treneri

  • Treninge će voditi educirani kineziolozi s dugogodišnjim trenerskim iskustvom, a asistirat će im mlade nade zadarske atletike s brojim medaljama s državnih i međunarodnih natjecanja.

Program kampa

  • Program kampa predviđa svaki dan jednu atletsku disciplinu, primjerice prvi dan skok u dalj, drugi dan skok u vis, treći bacanje koplja, četvrti trčanje s preponama…

Cijena

  • Cijena kampa iznosi 270 kuna za ukupno 16 treninga, uz mogućnost plaćanja samo jednog tjedna po iznosu od 150 kn. Obiteljski popust za brata ili sestru iznosi 20 kuna.

Pokloni i iznenađenja

  • Svakog sudionika očekuje poklon paket sportske opreme, a očekuju se i gosti iznenađenja.

Kontakt za informacije i prijave

  • Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 19. srpnja na dolje navedene kontakte ili jednostavno na dan treninga doći 15 minuta ranije na mjesto održavanja.

Matea Brčina

Mob. 097 6806 376

Mail: matea180@gmail.com