04 pro 2021
Sjajan nastup Zadarskih mažoretkinja u Biogradu na Moru
Ostalo

Sjajan nastup Zadarskih mažoretkinja u Biogradu na Moru

Mažoretkinje Zadra te otoka Ugljana i Pašmana osvojile su zlatne medalje na Županijskom natjecanju održanom u Biogradu na Moru.

Natjecanje je organizirano od strane Hrvatskog mažoret saveza, a bilo je to ujedno i prvo ovogodišnje Županijsko natjecanje nakon svih problema oko pandemije koronavirusa.

U Biogradu na Moru nastupile su još i mažoretkinje iz grada domaćina Biograda te Nina.

– Svi timovi bili su jako uspješni i rezultati su posve zasluženi. Zahvaljujem svima koji su pomogli da se ovo natjecanje uopće i održi s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo zbog pandemije COVID-a 19. Zahvaljujem se i trenericama otoka Ugljana i Pašmana Anđeli Perin i Martini Tolji, kao i pomoćnoj trenerici u Zadru Luciji Burčul – rekla nam je Željka Vitlov, voditeljica Zadarskih mažoretkinja.

Rezultati:

Za Zadar zlato su osvojile: Kate Ivković, Zara Ledenko, Stela Pleša, Ema Marnika, Sara Lisica, Stela Vincek, Ema Škoroć, Korina Vedrić, Mila Sali i Jerolima Biloglav.

Za otok Ugljan zlato su osvojile: u kategoriji Prvi korak Zara Vitlov, u kategoriji viši korak (Kali) Ivona Sorić, Beata Vidov, Aurora Halilović, (Preko), Đina Masar.

S otoka Pašmana u kategoriji prvi korak zlato su osvojile: Elena Pedišić, Leona Cimera, Leona Tadija.

S otoka Vira u kategoriji viši korak zlato su osvojile: Saša Ruško, Fabijana Peša, Lana Rengel, Lana Posavec, Nejla Omerović, Nicol Vučetić.

Iz Posedarja zlatne su bile: Ema i Tonka Dezmalj, Petra Klanac, dok je u Privlaku zlato ponijela Matea Mandić.

Sljedeći nastup mažoretkinje bi trebale imati krajem ovog mjeseca u Zadru.