24 lip 2021
MARTIN JUNAKOVIĆ: “Pune su mi gaće i idem kući kao prvak”
Foto: Šime Zelić / KK Zadar
KK Zadar

MARTIN JUNAKOVIĆ: “Pune su mi gaće i idem kući kao prvak”

Emocije su prštale među igračima Zadra nakon naslova prvaka Hrvatske. Jedan od najemotivnijih bio je Martin Junaković, koji je u trećoj utakmici u Splitu promašio šut za pobjedu, kojim je već tada mogao osigurati Zadranima naslov prvaka.

– Nakon te utakmice ne znam jesam li spavao možda sedam sati u komadu. Mislim da ne bih mogao živjeti sam sa sobom da nije završilo ovako kako je. Pao mi je veliki kamen sa srca – rekao je šibenski playmaker.

Otkrio je i što je dodatno motiviralo njega i suigrače.

– Kada sam se probudio na dan majstorice rekao sam ženi da osjećam da kuha u meni i da ne može završiti nego ovako. Pogotovo nakon izjava Splićana o punim gaćama i slično. Evo, pune su mi gaće i punih gaća idem kući kao prvak. Zadar šampion – uzviknuo je Martin.

Suze radosnice na licu Aleksandra Bursaća govorile su više od riječi.

– Plače mi se, ali mislim da ću tek sutra plakati kada saberem sve utiske. Za ovo se živi, presretan sam, idem sada slaviti tri dana i tri noći – rekao je krilni centar Zadra.

Njegov kolega po poziciji Domagoj Vuković nakon utakmice ostao je bez kose, jer su ga suigrači ošišali.

– Što reći nakon ovakve pobjede u ovakvom ambijentu. Pregazili smo ih, bili smo bolji i zasluženo osvojili naslov. Svaka čast Jordanu, koji je odigrao genijalnu utakmicu. Kada sve zbrojimo, pobijedili smo kao momčad, svi su odigrali svoju ulogu. Ovo je ono zbog čega sam došao u Zadar, idemo slaviti – rekao je Vuković.

Domagoj Vuković (Foto: Z. Kucelin)