25 lip 2022
PRIJENOS NA ARENI Veljko Mršić: “Nema previše mudrovanja, moramo biti momčad!”
Foto: Šime Zelić / KK Zadar
KK Zadar

PRIJENOS NA ARENI Veljko Mršić: “Nema previše mudrovanja, moramo biti momčad!”

Dok KK Zadar još uvijek čeka vijest hoće li dobiti dopuštenje da pusti navijače u dvoranu za petu, odlučujuću utakmicu finala doigravanja prvenstva Hrvatske, na službenim stranicama kluba objavljena je kratka najava samog susreta, uz izjave trenera i kapetana zadarske momčadi.

– Prijenos finalne utakmice hrvatskog prvenstva bit će na Arenasport televiziji – objavio je KK Zadar.

– Cijela sezona staje u ovih 40 minuta, na našem terenu imamo priliku osvojiti naslov prvaka. Nema previše mudrovanja, moramo biti momčad od prve do zadnje minute, dati sve od sebe i ispoštovati sve detalje koje nismo na utakmicama u Splitu. Trebamo napraviti sve da nakon utakmice, kada se svaki od nas pogleda u ogledalo, možemo reći da smo dali sve od sebe. Nadam se da će to biti dovoljno da osvojimo naslov prvaka Hrvatske i da usrećimo naše navijače te da na prekrasan način završimo ovu dobru sezonu – izjavio je Veljko Mršić.

Kratak i jasan bio je i kapetan Dominik Mavra, koji je i prije same finalne serije najavio da očekuje da će biti duga.

– Stvari su se vratile na početak, serija je izjednačena na 2-2 i sve ono što je bilo, sada postaje nebitno. Krećemo od nule, imamo još jednu utakmicu i idemo dati sve od sebe da obranimo domaći teren i osvojimo titulu – rekao je Mavra.