24 lip 2021
NERETVA NA STANOVIMA Od nogometa se oprašta svestrana Ksenija Medini
Nogomet

NERETVA NA STANOVIMA Od nogometa se oprašta svestrana Ksenija Medini

U posljednjem kolu Lige za ostanak, ujedno i posljednjoj utakmici sezone, nogometašice Donata u subotu će na Stanovima dočekati Neretvu. Utakmica je to koja će proteći u revijalnom tonu u punom smislu te riječi, s obzirom da nema nikakav rezultatski značaj te da će zastor na svoju nogometnu karijeru spustiti svestrana zadarska sportašica Ksenija Medini.

Ksenija je jedna od onih, koja je u rad ŽNK Donat uključena od samog osnutka 2015. godine i kao igračica i kao djelatnik kluba. I uistinu je velika šteta što epidemiološke mjere ne dozvoljavaju gledatelje na sportskim utakmicama čime će Ksenija, nažalost, ostati uskraćena za zaslužni pljesak s kojim bi ju zadarski ljubitelji ženskog nogometa ispratili s terena.

Što se same sutrašnje utakmice tiče, ona će igračicama Jure Perkovića poslužiti u svrhu ispunjenja nekih ciljeva, koje su si zacrtale kroz sezonu. Prvenstveno se to odnosni na gol razliku, gdje sezonu žele okončati u plusu, a isto tako, prema riječima napadačice Ivane Ćubić, velika je želja i Ligu za ostanak zaključiti bez ijednog poraza.

– Neretva je imala uspješnu sezonu i ne treba ju podcijeniti. U sva tri dosadašnja međusobna ogleda bile smo bolje i želimo da tako ostane do kraja. Imamo veliku želju ovaj drugi dio prvenstva ostati neporažene – kaže Ćubić.

Utakmica između Donata i Neretve na rasporedu je u subotu u 17 sati na stadionu Stanovi.