25 lip 2022
VELJKO MRŠIĆ: “Nakon svega, najpoštenije je da odluka padne u majstorici”
Foto: Zvonko Kucelin / KK Zadar
KK Zadar

VELJKO MRŠIĆ: “Nakon svega, najpoštenije je da odluka padne u majstorici”

“Vidjeli smo najbolju utakmicu Splita i našu najlošiju u ovoj seriji. Mi smo bili dosta bolji u prve dvije utakmice, treća je otišla na stranu Splita i dala im dosta samopouzdanja, a večeras mi nismo bili dobri i nismo izgledali kako treba izgledati jedna momčad u finalu. Nakon svega, sasvim zasluženo ulazimo u petu utakmicu i mislim da je to najpoštenije s obzirom na pokazano u cijeloj sezoni”, rekao je Veljko Mršić, trener Zadra nakon poraza u četvrtoj utakmici finala doigravanja za prvaka Hrvatske.

Mršić je i nakon uvjerljivih pobjeda njegove momčadi u prve dvije utakmice upozoravao da serija nije gotova. O prvaku će odlučiti majstorica u subotu u 20 sati u Krešinom domu.

“Nije prvi put da se ovo događa, vidjeli smo to mnogo puta. Vjerujem da će navijači uz televiziju, a nadam se i oni koji će imati privilegiju ući u dvoranu, moći uživati u majstorici. Mi ćemo sigurno dati sve od sebe da promijenimo ovo što smo pokazali večeras te vratimo onu pozitivnu energiju iz prva dva susreta. Igramo opet na našem terenu, u drugačijim uvjetima i sigurno ćemo izgledati bolje. Napravit ćemo sve da osvojimo prvenstvo”, rekao je Mršić.