24 lip 2021
ZASLUŽENO PRIZNANJE Hrvoje Vlašić izabran za naboljeg trenera sezone
FOTO: Andrej Jančijev / KK Sonik Puntamika
Domaća košarka

ZASLUŽENO PRIZNANJE Hrvoje Vlašić izabran za naboljeg trenera sezone

I nakon završetka sezone iz KK Sonik Puntamike stižu dobre vijesti. Trener Hrvoje Vlašić je za nagradu za izvrstan posao tijekom čitave godine proglašen najboljim trenerom u ovosezonskom izdanju HT Premijer lige.

Struka je najbolji mogući način valorizirala rad iskusnog stručnjaka, koji je momčad iz Jazina odveo do odličnog petog mjesta u ligaškom dijelu hrvatskog prvenstva, izjednačivši pritom uspjeh otprije deset godina.

A tko zna do kuda bi Puntamičani dogurali da ih u najgorem mogućem trenutku nije “pogodio” koronavirus i desetkovao momčad uoči početka doigravanja. Ipak, svim nedaćama unatoč, Sonik je u četvrtfinalu pružio čvrst otpor favoriziranoj Gorici i bio vrlo blizu novog iznenađenja.

– Izuzetno mi je drago i ponosan sam zbog osvojene nagrade, jer je ona došla od struke i mojih kolega koji sagledavaju sve segmente našeg posla. Prije svega, uputio bih čestitke igračima koji su mi svojim izdanjima na parketu pomogli u tome, kao i svojim kolegama i suradnicima u klubu. Zahvalio bih se i svima koji su glasali za mene i prepoznali da se ove sezone u našem klubu radilo vrlo kvalitetno – kazao je Vlašić.

Svečana dodjela nagrade održat će se na poluvremenu druge utakmice finala doigravanja za prvaka Hrvatske između Zadra i Splita.