27 srp 2024
Odbojkašice i odbojkaši Sveučilišta u Zadru “love” odlazak na završnicu
Odbojka

Odbojkašice i odbojkaši Sveučilišta u Zadru “love” odlazak na završnicu

Odbojkašice i odbojkaši Sveučilišta u Zadru nalaze se u Zagrebu gdje će u sljedeća dva dana sudjelovati na poluzavršnici studentskog prvenstva Hrvatske u odbojci. Obje ekipe su prošle sezone osvojile treće mjesto na studentskom prvenstvu Hrvatske.

Odbojkašice igraju u grupi s ekipama Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru i Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment. Prvoplasirana ekipa ide na završnicu studentskog prvenstva Hrvatske UniSport Finals.

Kakva su očekivanja na poluzavršnici rekla nam je igračica Franka Volpi Kobal.

– Nakon prošle jeseni skupili smo se u dobrom sastavu i većina nas igračica je aktivno trenirala u svojim klubovima tako da smo u dobroj igračkoj formi. Ne znamo što možemo očekivati od drugih ekipa i kojem će sastavu doći, ali mi ćemo dati sve od sebe i nadamo se prolasku na završnicu.

Odbojkaši igraju u grupi sa ekipama Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta Sjever. Prvoplasirana i drugopasirana ekipa u grupi ide na završnicu.

– Nadamo se da možemo ponoviti prošlogodišnji uspjeh jer smo možda čak i jači nego prošle sezone, uz to smo i prava klapa, kako na terenu, tako i izvan terena. Prvu utakmicu igramo protiv prošlogodišnjih prvaka i odlične ekipe Sveučilišta u Zagrebu što će nam biti odlično uigravanje za drugu utakmicu te se nadam da ćemo se plasirati na završnicu – istaknuo je igrač Domagoj Pernjak.