16 svi 2021
USRED FINALNE SERIJE Iva Borović Gregov postala trenerica Medveščaka
Foto: KSZ Zagreb
Košarka

USRED FINALNE SERIJE Iva Borović Gregov postala trenerica Medveščaka

Dan nakon poraza od Raguse u Dubrovniku, u prvoj finalnoj utakmici doigravanja za prvaka Hrvatske, došlo je do promjene na klupi košarkašica Medveščaka, javlja KSZ. Viktora Kovača, koji je “Medekice” vodio posljednje dvije sezone, naslijedit će Iva Borović Gregov, Zadranka, koja se nakon sjajnih igračkih sezona u Medveščaku i pet osvojenih prvenstava okrenula trenerskoj karijeri.

Debi na klupi seniorske ekipe imat će već u srijedu u 18 sati, kada će Medveščak pokušati izjednačiti omjer protiv Raguse i vratiti nadu u naslov.

– I mene je iznenadio poziv da preuzmem seniorsku ekipu i to u vrlo nezgodnom trenutku. Imamo samo dva treninga prije druge utakmice i pokušat ću kroz razgovor s curama i neke male promjene donijeti dozu samopouzdanja i vjere da možemo dobiti utakmicu. Cure su ove sezone pokazale da mogu igrati na većem nivou i već su pobjedile Ragusu te sam uvjerena da još uvijek imamo šanse u finalnoj seriji – rekla je Borović Gregov za KSZ.

– Pratila sam nastupe cura, a u nekim utakmicama sam bila i na klupi. Dobro se poznajemo, jer sam s nekima i osobno igrala i vjerujem da imamo naše šanse već u srijedu – dodala je Iva, koja je ujedno i članica stručnog stožera seniorske ženske reprezentacije Hrvatske.