20 tra 2024
SONIK KOD VRIJEDNOSNICA Dino Palčić: “Ne odustajemo od borbe za peto mjesto”
Foto: Šime Zelić
Domaća košarka

SONIK KOD VRIJEDNOSNICA Dino Palčić: “Ne odustajemo od borbe za peto mjesto”

Košarkaši Sonik Puntamike večeras od 18 sati u Osijeku igraju susret 32. kola HT Premijer lige protiv Vrijednosnica. Puntamičani (16-15) ovaj dvoboj dočekuju nakon uvjerljivog poraza u prošlom kolu kod Splita, dok su igrači Vrijednosnica (10-12) izgubili kod Škrljeva, koje je jučerašnjom pobjedom nad Splitom preuzelo Soniku peto mjesto.

– Želimo pobjedu u Osijeku, iako znamo da će biti teško, jer je riječ o kvalitetnoj i dobroj momčadi. Vjerujem da još možemo do petog mjesta, koje je trenutačno uzelo Škrljevo. Sve je još otvoreno i vidjet ćemo kako će se rasplesti stanje u ovim preostalim kolima uoči početka doigravanja – kazao je Dino Palčić, kapetan “zelenih”.

Puntamičane će i ovu utakmicu, umjesto Hrvoja Vlašića, s klupe voditi njegov pomoćnik Stipe Kuliš, koji će u Gradu na Dravi biti bez nekoliko standardnih prvotimaca.

– Bilo je izazovno uopće skupiti igrače s kojima ćemo nastupiti na ovoj utakmici. Međutim, takve okolnosti znaju kohezivno djelovati na momčad tako da ne sumnjam da će igrači svojim pristupom iskompenzirati reduciranost kadra – rekao je Kuliš.

Standings provided by SofaScore LiveScore