16 svi 2021
Četvrti rođendan portala Sport023!
Ostali sportovi

Četvrti rođendan portala Sport023!

Portal Sport023 danas slavi četvrti rođendan! Baš na današnji dan 2017. godine počeli smo s radom u nadi da ćemo s vremenom postati glavno okupljalište svih zadarskih sportskih zaljubljenika na internetu. I danas, bez lažne skromnosti vjerujemo da smo to i postali.

Jer na našem portalu svakodnevno možete pronaći sve aktualne vijesti iz zadarskog sporta, kao i brojne intervjue, priče, komentare, nerijetko i poneku ekskluzivu. I doista se trudimo, unatoč svim problemima koje današnje vrijeme nosi, a koji ne zaobilaze ni nas, podizati kvalitetu našeg rada i onoga što pružamo vama, čitateljima.

Godina iza nas bila je, primjerice, ogroman izazov u tome, jer imali smo nikad veće razdoblje bez ikakvih sportskih događanja, odnosno kasnije sa mnoštvom odgoda, nepoznanica i upitnika koji više zalaze u medicinu nego li u sport. No, preživjeli smo i to, kao i svi naši sportaši i klubovi koji su muku mučili i još uvijek muče s organiziranjem treninga i natjecanja.

I to je zapravo ono što si želimo za ovaj rođendan. Prije svega da ova nesretna pandemija što prije završi i da se možemo vratiti u normalu, na sportska borilišta, na tribine, bez straha i oklopa. A onda da svi zajedno počnemo ozbiljno razmišljati i raditi na tome kako da zadarski sport u cjelini postane bolji.

Jer ovo što danas imamo, sa masovnim borbama za ostanak većine zadarskih klubova te sa dijelom njih koji nemaju ni osnovne uvjete za rad, iako imaju vrhunske sportaše, sigurno nije ono što grad veličine i sportske tradicije Zadra te grad s toliko talenata i sportskih entuzijasta zaslužuje.

Hvala vam svima što nas pratite i za ovaj naš rođendan poželite sreću cijelom zadarskom sportu. Jer u konačnici to je i naš krajnji interes i najveća želja, da svi zadarski sportaši i klubovi imaju što bolje uvjete i budu što bolji, kako bi mi što češće mogli pisati o uspjesima i lijepim stvarima, a manje o problemima i borbama, koje često i nemaju mnogo veze sa samim sportom.