18 tra 2021
KONDICIJSKI STRUČNJAK Luka Hoti priključio se omladinskom pogonu Dinama
Nogomet

KONDICIJSKI STRUČNJAK Luka Hoti priključio se omladinskom pogonu Dinama

Još jedan Zadranin priključio se stručnom stožeru zagrebačkog Dinama, točnije omladinskom pogonu hrvatskog nogometnog prvaka. Riječ je o Luki Hotiju, kondicijskom treneru, koji je preuzeo brigu o individualnom radu i rehabilitaciji mladih igrača maksimirskih “plavih”.

Hoti je, nakon završenog studija kineziologije, trenirao mnoge zadarske sportaše, a u svijet nogometa ušao je kroz Nogometni klub Zadar, gdje je tri godine paralelno radio kao kondicijski trener seniorske momčadi i koordinator za fizičku pripremu omladinskog pogona.

Nakon odlaska sa Stanova, zadarski je stručnjak otišao put Kine, gdje je proveo godinu dana radeći kao trener za Kineski olimpijski savez i pripremajući tamošnje sportaše za Olimpijske igre.

Po povratku iz Kine, ove godine postao je zaposlenik Biotrening centra u Zagrebu, iz kojega je prešao u redove Dinama.

– Sigurno da je velika čast raditi u tako velikom klubu i organiziranom sustavu kao što je Dinamova nogometna škola, za koju se zna da je jedna od najboljih u Europi. Nedavno smo počeli surađivati i veselim se zajedničkom radu i napretku, tim više što volim raditi s mladim sportašima – kazao nam je Hoti.

Podsjećamo, nedavno je članom stručnog stožera seniorske momčadi Dinama postao još jedan Zadranin Ferdo Milin.