18 kol 2022
VELJKO MRŠIĆ: “Odigrali smo vrlo dobro, odmah se okrećemo Igokei”
Foto: Šime Zelić / KK Zadar
KK Zadar

VELJKO MRŠIĆ: “Odigrali smo vrlo dobro, odmah se okrećemo Igokei”

“Odigrali smo dobru utakmicu, koncentrirano od početka. Imali smo jedan pad u prvih pet minuta druge četvrtine, ali sve ostalo su dečki odradili vrlo dobro i profesionalno. Ostvarili smo ono što smo htjeli, a to je pobjeda i uspjeli smo rasporediti minutažu na sve igrače. Već sutra nas čeka nova utakmica i okrećemo se njoj”, rekao je nakon večerašnje pobjede na gostovanju kod Zaboka Veljko Mršić, trener KK Zadra.

Zadrani su već na putu kući, a sutra u 17 sati u Krešinom domu očekuje ih težak dvoboj protiv Igokee, momčadi koja ima čak 10 pobjeda više od Zadra (17-4) i bori za doigravanje ABA lige.

“To je odlična momčad, koja u ovom trenutku igra možda i najbolju košarku u ABA ligi. S pravom su jedan od kandidata za doigravanje. U prvoj utakmici u Laktašima smo, bez obzira na jako loš napad, bili u igri 30 minuta. Problem je što zbog ovakvog rasporeda nećemo imati nikakvu pripremu za tu utakmicu, ali unatoč tome mislim da ćemo biti dobri. Pokušat ćemo se i njima revanširati za poraz u prvom dijelu sezone”, istaknuo je Mršić.

Antonio Jordano, šuter Zadra, bio je zadovoljan pobjedom kod Zaboka i misli odmah okrenuo ka sljedećem protivniku.

“Znali smo da Zaboka moramo shvatiti maksimalno ozbiljno nakon onoga što se dogodilo u Zadru, kada su nas pobijedili. Krenuli smo baš onako kako smo se dogovorili i na kraju bez većih problema došli do zaslužene pobjede. Sutra nas čeka Igokea i moramo nastaviti u ovom ritmu”, rekao je Jordano nakon utakmice.