04 pro 2021
BITI ILI NE BITI Kuglači protiv Bjelovara za potvrdu ostanka u Prvoj ligi
Kuglanje

BITI ILI NE BITI Kuglači protiv Bjelovara za potvrdu ostanka u Prvoj ligi

Pred kuglačima Zadra jedna je najvažnijih utakmica sezone. U sklopu 16. kola Prve lige Zadrani će u subotu u svojoj kuglani u Mocirama ugostiti Bjelovar. Eventualnom pobjedom u ovom dvoboju naši bi kuglači i matematički potvrdili ostanak u prvoligaškom društvu, dok bi poraz imao itekakve reperkusije na posljednja dva kola u kojima im raspored nikako ne ide na ruku.

Naime, Zadrane nakon Bjelovara očekuju još susreti protiv Zaprešića kod kuće te Grmoščice u gostima, a teško je reći kako su favoriti u bilo kojem od njih.

Lošim izdanjima u drugom dijelu prvenstva ekipa iz Mocira dovela se u situaciju da joj je cijela sezona stala u jednu utakmicu. Olakšavajuća okolnost je da u ovom važnom dvoboju igraju upravo protiv Bjelovara, jedine momčadi protiv koje su se u dosadašnjem dijelu sezone s gostovanja vratili neporaženi.

Ogled u Bjelovaru tada je završio podjelom bodova, no forma ovih dvaju ekipa od tada je dijametralno suprotna pa su Bjelovarčani u ovom trenutku četvrta momčad lige, dok Zadrani na sedmoj poziciji i dalje strepe za ostanak.

Sutrašnji ogled u Mocirama počinje u 15 sati.