19 tra 2021
ZADRANKE NA VIŠNJIKU DOČEKUJU KAŽL Pobjedom produljiti nadu u ostanak
Foto: Nenad Opačić / ŠC Višnjik
Košarka

ZADRANKE NA VIŠNJIKU DOČEKUJU KAŽL Pobjedom produljiti nadu u ostanak

Košarkašice Zadra danas nastavljaju grčevitu borbu za ostanak u Premijer ligi. U sklopu 7. kola Lige za ostanak  Zadranke na Višnjiku igraju protiv igračica Košarkaške akademije Žana Lelas koje ne dijele probleme njihovih današnjih suparnica obzirom da se s četiri pobjede trenutačno nalaze na drugom mjestu ljestvice.

S druge strane, domaća se ekipa nalazi na samom začelju poretka bez pobjede i ukoliko danas izgubi, a Split uspije iznenaditi vodeću Plamen Požegu u gostima, Zadranke će i matematički potvrditi zadnje mjesto i relegaciju u niži rang.

Nema sumnje kako će igračice trenera Samira Žuže uložiti i posljednji atom snage ne bi li pobjedom produžili nadu kako bi u posljednja tri kola učinili gotovo nemoguće, a to je izboriti ostanak u premijerligaškom društvu i iduće sezone.

Međutim, kada se zna da će na suprotnoj strani stajati ekipa s kojom su ove sezone igrali već četiri puta i sva četiri parket napustili pognute glave onda je izvjesno kako je pred Zadranka danas jako težak posao u nastojanjima da dođu do vrlo vrijednih bodova.

Utakmica se igra u dvorani 3 ŠC Višnjik bez gledatelja s početkom u 18 sati.