04 ožu 2021
Jusuf Nurkić: “Ako se vratim, jedino i sigurno vraćam se u KK Zadar”
Foto: KK Zadar
Košarka

Jusuf Nurkić: “Ako se vratim, jedino i sigurno vraćam se u KK Zadar”

Društvene mreže već su godinama neizostavni komunikacijski kanali s javnošću i navijačima, kako klubova, tako i samih sportaša. I nerijetko se na njima mogu pronaći zanimljive priče. Na jednu takvu naišli smo večeras, kada je Jusuf Nurkić čestitao Mariju Hezonji, donedavnom suigraču u Portlandu, na novom angažmanu.

Hezonja se, poslije pet godina provedenih u NBA ligi, vratio u europsku košarku. Nakon potpisivanja za Panathinaikos, dubrovački košarkaš objavio je prigodnu poruku na facebooku, ispod koje se nanizao popriličan broj onih koji su mu poželjeli sreću u novoj sredini.

Među njima i Nurkić, koji je u karijeri, između ostalih, 2013. nosio i dres Košarkaškog kluba Zadar. Od tada, Zadar i Zadrani ostali su mu duboko urezani u srce pa se često baš putem društvenih mreža prisjećao tog vremena i iskazivao ljubav prema bivšem klubu.

– Sretno, tebra – poželio je Jusuf Mariju, a nakon još nekoliko razmjena komentara, dodao je.

– Brate Mario, ja ako se vratim, jedino i sigurno vraćam se u KK Zadar. Njima sam ostao trofej kratak. Jednom Zadar uvik Zadar – napisao je 26-godišnji centar i još jednom zagolicao maštu zadarskih navijača.