04 ožu 2021
KK SONIK PUNTAMIKA Dino Palčić: “Drago nam je da smo se vratili na staze pobjeda”
Foto: Šime Zelić/KK Sonik Puntamika
Domaća košarka

KK SONIK PUNTAMIKA Dino Palčić: “Drago nam je da smo se vratili na staze pobjeda”

Na staze pobjeda nakon pet uzastopnih poraza vratili su se košarkaši Sonik Puntamike. Nisku loših rezultata prekinuli su slavljem nakon produžetka protiv Alkara, nakon čega su odigrali izvrsnu utakmicu i pobijedili Šibenku.

– Drago nam je da smo se vratili pobjedama i prekinuli seriju loših rezultata. Čak ne toliko loših igara, koliko rezultata. Znali smo da će do toga doći, jer odlično treniramo i bilo je samo pitanje vremena kada će se sve to poklopiti. Izvukli smo pobjedu protiv Alkara u produžetku, dok smo Šibenčane nadigrali u svim segmentima igre – ističe Dino Palčić, kapetan momčadi iz Jazina.

Nakon 21 odigrane utakmice Puntamičani imaju omjer 12-9.

– Od početka sezone smo u gornjem domu i to nas veseli. Tu planiramo i ostati. Liga je zanimljiva, nema lakih utakmica niti suparnika i to je ono što prvenstvu daje još jednu dodatnu draž.

Kratka je stanka u prvenstvu. Kako ju koristite?

– Ha, ha, a kako, radno. To je jedini ispravan put. Treniramo, atmosfera je odlična i veselimo se novim izazovima.

Prvi sljedeći će biti gostovanje kod Vrijednosnica u Osijeku.

– Teško gostovanje, oni igraju dobro, ali ih isto rezultat neće. U negativnom su nizu i sigurno će protiv nas to htjeti prekinuti. Međutim, ukoliko budemo na visini zadatka, a ja sam uvjeren da hoćemo, očekujem da se u Zadar vratimo s nova dva boda – zaključio je Palčić.