04 ožu 2021
Antonela Bodrožić: “Najvažnije je da od prve do posljednje minute igramo kao ekipa”
Košarka

Antonela Bodrožić: “Najvažnije je da od prve do posljednje minute igramo kao ekipa”

Nakon dvotjedne pauze na parket se ovog vikenda vraćaju košarkašice Zadra, koje u 2. kolu Premijer lige za ostanak gostuju u Splitu kod Košarkaške akademije Žana Lelas. Nakon poraza u Zagrebu u prvom kolu i ova je utakmica za igračice trenera Samira Žuže prilično velik zalogaj.

KAŽL je ozbiljna ekipa, kojoj je Liga za prvaka izmaknula “za dlaku”, a njihovu snagu Zadranke su na svojoj koži osjetile u dvije utakmice prvog dijela, kao i Kup utakmici, u kojima su zbirno sakupile 118 koševa minusa.

Međutim, svaka nova utakmica nova je prilika za dokazivanjem pa će Zadranke na Gripama imati i novu šansu za ostvariti prvu pobjedu u ovoj sezoni.

– U pauzi smo dosta radile na fizičkoj pripremi i ova će nam utakmica biti svojevrstan test da vidimo koliko smo se podignule u tom segmentu – kaže Antonela Bodrožić, jedna od iskusnijih igračica u “dječjem vrtiću” s Višnjika.

– Nama je u ovom trenutku najvažnije da od prve do posljednje minute igramo kao ekipa i da se borimo na parketu. A ostalo što bude. Lopta je okrugla – zaključila je Bodrožić.

Utakmica se igra u subotu s početkom u 12:45 sati.