16 sij 2021
Antonio Jordano: “Veselim se prvoj utakmici za Zadar i očekujem plasman na završni turnir Kupa”
Foto: Šime Zelić / KK Zadar
KK Zadar

Antonio Jordano: “Veselim se prvoj utakmici za Zadar i očekujem plasman na završni turnir Kupa”

Košarkaši Zadra večeras u 18 sati kreću u obranu Kupa Krešimira Ćosića osvojenog prošle sezone. U osmini finala očekuje ih dvoboj protiv Cedevite Junior u Zagrebu. Zagrebačka momčad trenutačno je vodeća na ljestvici Prve lige s 11 pobjeda bez poraza pa bez obzira na ulogu velikog favorita, Zadrani ne smiju podcijeniti protivnika.

– Ovo nam je jedna od najvažnijih utakmica u ovom mjesecu i pripremamo se za nju maksimalno ozbiljno i koncetrirano. Najvažnije je da se dignemo i regeneriramo nakon teške utakmice protiv Cedevite Olimpije, kako bi spremni ušli u ovaj dvoboj – kaže Ivan Perinčić.

Pomoćni trener Zadra i danas će voditi momčad s klupe, iako se trener Veljko Mršić priključio treninzima, no još uvijek se nije u potpunosti oporavio nakon preboljenog koronavirusa.

– Cedevita će sigurno biti vrlo motivirana da pokuša napraviti veliko iznenađenje. No, naš imperativ je pobjeda i napravit ćemo sve da do nje dođemo. Spremni smo i nakon dugo vremena imamo sve igrače na okupu.

U dresu Zadra večeras će protiv svog bivšeg kluba debitirati Antonio Jordano.

– Veselim se prvoj utakmici za Zadar. Favoriti smo, ali nećemo podcijeniti protivnika. Moramo biti maksimalno koncentrirani od prve minute da bismo opravdali tu ulogu i plasirali se na završni turnir – kazao je Jordano.