18 tra 2021
ČETVEROGODIŠNJI UGOVOR Antonio Jordano: “Baš sam htio doći u Zadar”
Foto: KK Zadar
KK Zadar

ČETVEROGODIŠNJI UGOVOR Antonio Jordano: “Baš sam htio doći u Zadar”

Košarkaški klub Zadar večeras je, nakon pobjede protiv Vrijednosnica Osijeka, i službeno predstavio Antonija Jordana, 21-godišnjeg Riječanina, koji je u Zadar stigao upravo iz redova osječke momčadi.

Jordano je kadetske i juniorske dane proveo u redovima Cedevite, a prije dolaska u Osijek igrao je za seniore Zaboka i Cedevite. U Zadar je došao kao najbolji strijelac HT Premijer lige, a ugovor je potpisao na četiri godine.

– Ciljao sam Zadar već neko vrijeme, znam kakva je ovo sredina i gdje dolazim. Baš sam htio doći u Zadar, jer su tu treneri koji su me trenirali u ranijim godinama. Sve je super prošlo, veselim se suradnji sa Zadrom i jedva čekam da sve krene – rekao je Jordano.

Foto: Šime Zelić / KK Zadar

Zadovoljstvo je iskazao i Ivan Perinčić, pomoćni trener Zadra.

– Izuzetno mi je drago što smo dobili jednog kvalitetnog igrača. Poznajem Jordana već duže vrijeme, jer je bio kod mene u Cedeviti i u Zaboku. On je fantastičan dečko, veliki radnik i jako dobar košarkaš. Bio je na posljednjem okupljanju reprezentacije, što dosta govori o njegovoj kvaliteti. Posljednje dvije godine se pokazao kao jedan od najboljih šutera u našoj ligi i mislim da će nam donijeti sigurnost u vanjskom šutu, što nam je u određenim trenucima nedostajalo. Želim mu sve najbolje i dobrodošlicu u našu momčad – rekao je Perinčić.