20 tra 2024
Dino Palčić uoči Furnira: “Napravit ćemo sve za šestu uzastopnu pobjedu”
Domaća košarka

Dino Palčić uoči Furnira: “Napravit ćemo sve za šestu uzastopnu pobjedu”

U 15. kolu HT Premijer lige košarkaši Sonik Puntamike večeras u 18 sati u Jazinama dočekuju Furnir iz Dubrave. Puntamičani goste dočekuju u odličnoj atmosferi, jer iza njih je pet uzastopnih prvenstvenih pobjeda. I taj niz žele nastaviti.

– Treniramo odlično, u dobrom smo ritmu gdje smo nanizali 5 pobjeda u Premijer ligi i nadam se da ćemo tako i nastaviti, pogotovo jer nam slijede utakmice s momčadima iz gornjeg doma. Atmosfera u momčadi je stvarno odlična i puno je lakše trenirati kada imaš ovako odličnu sezonu – ističe Dino Palčić, kapetan Sonik Puntamike.

Upravo posljednji dvoboj koji su Puntamičani igrali i dobili, onaj na gostovanju kod Hermesa, odlično je odigrao Palčić.

– Hvala na lijepim riječima, vrlo dobra utakmica, zadovoljan sam prvenstveno pobjedom, a onda i svojom igrom iako uvijek ima mjesta za napredak. Mislim da je naša ovogodišnja snaga što imamo desetak igrača gdje se nikad ne zna koji će igrač iskočiti u prvi plan. Nadam se nastavku pozitivnog niza i uživanju u ovoj odličnoj sezoni.

Nekoliko riječi o Furniru.

– Dolazi nam Dubrava kojoj je otišlo par bitnih igrača, ali i dalje je to vrlo dobra momčad koja može svakoga pobijediti. To su pokazali i prije mjesec dana pobjedom protiv Gorice na domaćem parketu. Naši stari znanci, već par godina svaka utakmica je neizvjesna do posljednje minute. Spremni smo, želimo pobjedu i sve ćemo uraditi da do nje i dođemo – završio je Dino Palčić.