18 tra 2021
Posebna čestitka AK Alojzije Stepinac
Atletika

Posebna čestitka AK Alojzije Stepinac

Na kraju smo jedne posve neobične i po mnogočemu posebne godine. Kao takva zaslužuje jednu neobičnu i posebnu čestitku.

Posebna je i neobična ova godina bila po načinu treniranja i natjecanja, putovanja i druženja, učenja i igranja.

Posebno je posebna i neobična bila po nenormalnim novonormalnim uvjetima u kojima su učenje na daljinu i hrana na brzinu, naručena i pokupljena kroz prozor automobila, zamijenili došaptavanje i prepisivanje u školskim klupama i druženje s pjesmom u restoranima.

Unatoč svemu mi ćemo ovu posebnu i neobičnu 2020. godinu pamtiti po posebnoj i običnoj djeci, našim malim atletičarima, koja su s nepatvorenom emocijom nastupala za naš klub i gorljivo branila boje svoga grada. Našeg grada. Našeg Zadra. Ta su djeca svojim otvorenim srcima probila tunel kroz zatvorene dijelove godine i svima nama u najtežim trenucima bila putokaz prema boljim vremenima. Njihov odaziv na treninge, entuzijazam i volja, rezultati i rekordi vukli su nas naprijed.

U novoj 2021. želimo im nadoknaditi sve propušteno u ovoj, po mnogočemu posebnoj, 2020. godini. Na jedno propuštano natjecanje odgovorit ćemo sa dva nova, na jedan propušteni sportski izlet s tri, pet, deset još boljih, dužih i zabavnijih, a propuštenu feštu planiranu povodom 15. obljetnice rada kluba pretvorit ćemo u vatromet atletike, praznik sporta i života.

U novoj 2021. godini želimo da atletska staza grmi od žamora razdraganih malih sportaša, da vortex preleti preko cijelog grada, da pijesak škaklja zaigrane i nemirne noge danima nakon najboljeg skoka ikada, skoka u jedno obično, najobičnije sutra.

Za kraj ove neobične blagdanske čestitke želimo da vam 2021. bude baš takva, najobičnija ikada. Toliko obična da možete dovesti dijete na trening i natjecanje i bodriti ga s tribina. Da možete pružiti ruku suparniku, prijatelju ili treneru. Da možete zagrliti sve oko sebe i obići cijeli svijet!

Sretan vam Božić, a nova 2021. godina neka vam bude posebna samo po onome po čemu je vi takvom napravite!!!

Vaš Atletski klub Alojzije Stepinac