16 svi 2021
ZADRANKE DOČEKUJU PULU Uz božićnu čaroliju do prve pobjede
Košarka

ZADRANKE DOČEKUJU PULU Uz božićnu čaroliju do prve pobjede

Je li konačno došlo vrijeme za prvu ovosezonsku pobjedu košarkašica Zadra u Premijer ligi? Odgovor na to pitanje saznat ćemo u nedjelju nakon što se semafor oglasi posljednji put na utakmici 10. kola u kojoj će igračice Samira Žuže od 18 sati ugostiti ekipu Pula Moviter.

Iako su u osam odigranih utakmica (odgođen je susret protiv Šibenke) upisale isto toliko poraza, od kojih su neki koketirali sa negativnim rekordom, Zadranke su u zadnje vrijeme ipak pokazale znakove života. Stoga valja vjerovati kako bi upravo sutrašnji ogled, nakon kojeg se Liga dijeli na onu za ostanak i onu za prvaka, mogao donijeti toliko željeni pomak, kako u igri, tako i u rezultatu.

Mada, ruku na srce, Pula i nije protivnik na kojem bi se mogao graditi optimizam vezan uz prve bodove. Ekipa je to koja se u ovom trenutku nalazi na drugom mjestu iza Raguse s omjerom od četiri pobjede i tri poraza i koja u posljednje vrijeme igra jako dobro.

No, iza naših košarkašica nekoliko je dobrih treninga koje su konačno odradile u punom broju nakon što su ih prošli zdravstveni problemi koji su ih pratili u posljednje vrijeme. Pa ako se k tome još doda i nada, koja, zna se, umire posljednja, možda se Zadrankama i otvori mali prostor za iznenađenje.

Pa ionako je vrijeme božićne čarolije, zar ne?